berehat...
Fuh lama jugak aku x post cerita baru ... so far kinda busy n dah x der topic nak di post. Dua tiga hari ini cuaca agak panas so aku dengan berani nya mengondolkan kepala aku sekali lagi tak tahan kepanasan.Yg aku heran apasal banyak kali amoi kat saloon tuh tanya aku bebetul nakad ke nak mengondol huuuaahhaaa lawak ... maybe aku org 1st time yg mengondolkan pala kot waahaha.

[ pic sebelum gondol ]




[ selepas gondol ]

tara berlainan kan :)) buruk sunguh muka aku jadinya :))

0 Responses
  • .: Music :.



    .: Shoot me :.



    .: link :.



    Photobucket

    BlogMalaysia.com

    Followers

  • .: Status :.


    Kata org…
    persahabatan boleh berakhir dengan cinta,tapi tidak mungkin dan agak sukar untuk sebuah cinta berakhir dengan persahabatan

    Kadang ada hal yang bisa kita ungkap lewat kata-kata...
    Tapi ada juga hal yang tak mampu diucap, hanya lewat nota-nota....



    Kadang tubuh kaku...
    kata-kata pula beku...



    Saat hati menjadi sedih
    Seumpama semangat yang tak mau pulih...



    Kita harap, bulan bisa mengerti
    Tapi bagai memberi kata yang tak pasti....



    Kita semai mimpi hari ini
    Bisakah kita tuai hasilnya satu saat nanti...?



    Kau...
    Aku...



    Dua jiwa
    Dua hati...
    Dua jasad
    Dua serba serbi...
    Cinta, kasih, rindu, sayang....
    Di sini termenung....
    ingatan melayang....